Uitnodiging

Amsterdam, 01-09-2012.

Geachte heer/mevrouw,

Ter ere van de start van onze Marokkaanse-Nederlandse-Vlaamse forum netwerk “FOMANEV ”, wil ik U uitnodigen voor ons openingsfeest, op zaterdag 15 september 2012 om 17:00 uur op het Schouwburgplein in Rotterdam.
Atlasbridges is opgericht door een aantal enthousiaste professionals competenties, met als doel een netwerk op te zetten waar Marokkaans-Nederlandse-Vlaamse Young Professional zich kunnen “thuis vinden”. Onder de studenten,afgestuderden van Marokkaanse afkomst is er veel behoefte aan een netwerk die activiteiten organiseert waar zij zich in kunnen plaatsen. Dit zijn activiteiten die helaas niet door bestaande organisaties willen of kunnen worden georganiseerd. Atlasbridges zal zich onder meer bezighouden met activiteiten op het gebied van Economie, Industrie,handel, en het uitwisselen van kennis en expertise. Wij zullen ons richten op de Marokkaans-Nederlandse-Vlaamse Young Professionals uit Benelux regio.

Atlasbridges zit momenteel qua oprichting en organisatie in de startblokken. Wij streven ernaar om een breed netwerk op te bouwen bestaande uit studenten, oud-studenten, medewerkers, ondernemers binnen het bedrijfsleven.
Wij hopen dat u aanwezig zult zijn op deze bijzondere dag. U zult van begin tot eind getrakteerd worden op een dosis culturele muziek, Marokkaanse thee en hapjes.
Op deze manier willen wij de mogelijkheid creëren elkaar beter te leren kennen om een eventuele toekomstige samenwerking succesvol te realiseren.
FOMANEV Startschot is Mede mogelijk gemaakt door: Ministerie van Marokkanen in het buitenland,En verschillende clubs,organisaties en netwerken in Nederland en België.
Wij hebben het genoegen om u deze netwerk te presenteren en rekenen op uw instemming en steun.
Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de volgende persoon:

Said Elamraoui: 06-42814941

Voor verdere informatie verwijs ik U naar onze website op www.atlasbridges.org
Met vriendelijke groet,
Said Elamraoui
Voorzitter Atlasbridges
Copyright © 2004 Stichting Atlasbridges. Alle rechten voorbehouden.

Je kunt je steun aan Atlasbridges vergroten door zelf (met je kinderen, je kennis, je familie, je klas of je school) geld in te zamelen voor de projecten van Atlasbridges.

Hieronder vind je een paar suggesties:

  • Vraag mensen het statiegeld van lege flessen te doneren;
  • Organiseer een inzamelingactie op school;
  • Kom in beweging en organiseer een sportevenement zoals een sponsorloop; Of organiseer een voetbaltoernooi, tegen een kleine bijdrage.
  • Maak een Atlasbridges-tentoonstelling: Maak met verschillende klassen een tentoonstelling over het werk van (een partnerorganisatie van) Atlasbridges. Organiseer een opening waarbij de ouders uitgenodigd worden en tegen betaling van een kleine vergoeding de tentoonstelling mogen bezichtigen.

Suggesties of vragen?
Heb jij nog andere ideeën om geld mee in te zamelen of heb je vragen? Neem dan contact op met onze. Je kunt hier ook terecht voor postermateriaal ter ondersteuning van je inzamelactie.